Arbeta hos oss

Vad innebär det att arbeta hos oss

Att arbeta hos Salezure innebär att man ska känna sig nöjd med sig själv. Detta gör man genom att känna att arbetet är meningsfullt och roligt. Vi värderar utveckling och resultat som organisation, och det genomsyrar de personer som arbetar hos oss också.

 

Vardagen hos oss handlar om möten mellan kollegor på arbetsplatsen och även i samtal med kunderna. Då ledarskapet är kärnan till en välmående organisation ställs dom högsta kraven på våra ledare och ägare. Vi ifrågasätter för att vi vill utvecklas och vi uppmuntrar för att känna glädje och motivation.

 

På Salezure får du utbildning, stöd, utveckling och möjlighet att växa i arbetet. Men än viktigare att ha roligt, för bara då kan vi utföra ett bra arbete.

Kontor

Våra kontor är designade för att trivas i och vi har skapat en arbetsmiljö som driver försäljning och resultat. Vi arbetar med den senaste tekniken inom callcenterverksamhet och följer branschorganisationen Kontaktas alla etiska regler för telefonförsäljning och kundtjänst. 

Kontoren ligger lättillgängliga med kollektivtrafik, såväl som med bil. Arbetsmiljön i kontoret och runtom kontoret ger inspiration till arbete. Vi har öppna kontorslandskap med olika stationer för aktivitet, lounge, äta, fika och arbeta i. Kom och träffa oss och se efter själv, oavsett om du söker arbete eller om du vill samarbeta med oss.

Rekrytering

Vi söker efter personer som är service- och säljorienterade. Vi kombinerar erfarenhet med entusiasm, så alla är välkomna oavsett om du har lång erfarenhet eller i början av din karriär. Det viktigaste är att du vill bidra till en bättre arbetsplats och ge våra kunder ditt bästa varje dag som du arbetar.

 

Arbetet innebär i huvudsak att ha kontakt med kunder via telefon, digitalt eller på fältet. Våra uppdragsgivare kommer från olika branscher och är välkända företag, så tillsammans ger vi möjlighet att arbeta där man når bäst resultat för sig själv och våra kunder.

Vi arbetar efter branschorganisationen Kontakta för contact center och telemarketing. Vi erbjuder fasta garantilöner samt provisioner som ger möjlighet till att påverka sin egen lön. Som anställd hos Salezure erhåller man ett anställningsavtal och utbildning i introduktionen av arbetet. När man därefter är redo för arbetet får man dagligt stöd och fortutbildning varje månad. Vi arbetar transparent vilket innebär att man också får följa bolagets utveckling.

 

Då vi har kontor på fler platser kan man välja själv vart man vill arbeta. Vi ser också till att alla kontor får träffa varandra via våra aktiviteter och tävlingar.

Välkommen till Salezure!

Tjänster vi söker nu är:

Deltids säljare: 

https://forms.gle/HVkT5euFVJzV9Yv37

Heltids säljare:

https://forms.gle/7k4YVhmajy87ydzXA