Arbeta hos oss

När man arbetar på Salezure ska man vara nöjd med sig själv, känna att arbetet är meningsfullt och roligt. Vi värderar vilja till utveckling och resultat och det genomsyrar de personer som arbetar hos oss.

 

Vardagen på Salezure handlar om möten mellan kollegor på arbetsplatsen och samtal med kunderna. Då ledarskapet är kärnan till en välmående organisation ställer vi höga krav på våra ledare och ägare. Vi ifrågasätter för att vi vill utvecklas och vi uppmuntrar för att känna glädje och motivation.

 

På Salezure får du utbildning, stöd och utvecklingsmöjligheter för att kunna växa i arbetet. Och det är viktigt att ha roligt, för det är bara då vi kan utföra ett bra arbete.

Kontor

Våra kontor är designade för att trivas i och vi har skapat en arbetsmiljö som driver försäljning och resultat. Vi arbetar med den senaste tekniken inom callcenterverksamhet. 

 

Kontoren är lätta att nå med såväl kollektivtrafik som med bil. 

Arbetsmiljön på kontoren ger inspiration.

Vi har öppna kontorslandskap med olika stationer för aktivitet, lounge, äta, fika och arbeta. 

Kom och träffa oss och se efter själv, oavsett om du söker arbete eller vill samarbeta med oss.

Rekrytering

Vi söker personer som är service- och säljorienterade. Vi kombinerar erfarenhet med entusiasm och oavsett om du har lång erfarenhet eller är i början av din karriär är du välkommen. Det viktigaste är att du vill bidra till en bättre arbetsplats och ge våra kunder ditt bästa varje dag.

 

Arbetet innebär i huvudsak att ha kontakt med kunder via telefon, digitalt eller på fältet. Våra uppdragsgivare kommer från olika branscher så man har ofta möjligheten att arbeta där man når bäst resultat för både sig själv och våra kunder.

 

Vi följer branschorganisationen Kontaktas alla etiska regler för

contact center och telemarketing.      

Vi erbjuder fasta garantilöner och provisioner. Det ger stora möjligheter att påverka lönens storlek.

Då vi har kontor på fler platser kan man själv välja var man vill arbeta. Vi ser också till att medarbetarna på alla kontor får träffa varandra via olika aktiviteter och tävlingar.

Välkommen till Salezure!

Tjänster vi söker nu är:

Deltissäljare

Heltidssäljare: