top of page

ARBETA HOS OSS

DET MEST ENGAGERADE SÄLJTEAMET

Att ha roligt på jobbet betyder allt för oss. Det är därför vi ser till att arbetet är meningsfullt och att du trivs med det. Detta är en av anledningarna till att våra kollegor stannar i genomsnitt längre hos oss, än övriga i vår bransch.

 

För att du ska lyckas i ditt arbete får du dagligen stöd från de bästa kollegorna. Vi skrattar också mycket, för vi tycker verkligen att arbete kan och ska vara roligt!

 

Vi söker säljinriktade personer, som vill utveckla sig själva och har en hunger och vilja att lära. Oavsett om du är i de första stegen av din karriär eller erfaren säljare, har vi ett meningsfullt arbete och som för dig framåt. Vi erbjuder dig en bra lön och provisioner, ett bra team att arbeta i och en plats där din röst är viktigt.

 

Genom att gå med oss i vårt team blir du en del av vår kultur av uppmuntran och framgång. Du kommer att få ta del av våra värderingar kvalitet, resultat och att ha kul varje dag. När du börjar hos oss, så ser vi till att du utvecklas som säljare, kollega och som person.

WhatsApp Image 2022-05-12 at 08.57.46.jpeg
WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.359.jpg

EN FAST GARANTILÖN +
BRA PROVISIONER

LÄS MER
LÄS MER
SÅ KOMMER DU IGÅNG
website icon 5.jpg
  • Vi börjar med att gå igenom anställningsavtalet och grundläggande instruktioner för att arbeta tillsammans. I denna fas ser vi till att du får rätt förutsättningar och att du blir insatt i våra rutiner.

website icon 4.jpg
  • Vi utbildar dig inom produkt, marknad och försäljning. I detta har vi erfarenhet av att utbilda över 1000 säljare i professionella skolor, hos våra kunder och internt, så att du får de bästa teknikerna direkt.

website icon 2.jpg
  • När grunderna är gjorda startar vi den praktiska utbildningsdelen, där du kommer att öva med din ledare och kunder. Coaching och utbildning kommer att fortsätta under hela din anställningstid.

WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.38g.jpg
IMG_3734.HEIC
AFTERWORKS

Vi ordnar after work och tävlingar för alla våra kontor varje månad. Vi firar och belönar månadens bästa säljare. Syftet med dessa evenemang är att ha roligt och se till att du blir en del av vårt företag genom människorna.

 

En av de största anledningarna till vårt höga engagemang internt, är ett likasinnat och motiverat team där alla hjälper dig att lyckas. Våra moderna kontor har också designats för att skapaframgång med positiv energi.

 

Välkommen till Salezure!

TA FÖRSTA STEGET IN I FRAMTIDEN

LÄS MER

bottom of page