top of page

HELTIDSSÄLJARE

STOCKHOLM OCH MALMÖ

Are you interested in sales and ambitious? Are you motivated to develop and earn well? If you said yes, read more!

 

Är du intresserad av försäljning och ambitiös? Är du motiverad att utvecklas och tjäna bra? Om du svarat ja, läs vidare!

 

Vi söker energiska säljare till våra kontor i Sverige och Malmö. Du kommer att bli en del av 60 säljare och ett roligt och motiverat team. Du kommer också att få sälja de bästa produkterna på marknaden!

WhatsApp Image 2022-07-20 at 13.20.43 (1).jpeg
F9EF1E79-7151-4615-9C65-74B9D9E94F1F (3).jpg

EN FAST GARANTILÖN + BRA PROVISIONER

VI ERBJUDER DIG
website icon 5.jpg

De bästa produkterna på marknaden och bra utbildning för arbetet. Vi håller säljutbildningar och coachning för att utveckla dig även på lång sikt.

website icon 4.jpg

Fast garantilön och bra provisioner. För teammedlemmar på distans erbjuder vi flexibla arbetstider och provisionsersättning med ännu högre provision. Ju längre du arbetar, desto mer har du etablerat nätverk med olika kunder och din inkomstnivå ökar.

website icon 2.jpg

En konkurrenskraftig och utvecklande arbetsmiljö. Vi håller dagliga, veckovisa och månatliga säljtävlingar mellan teamet och hela företaget.

IMG_6436 (2).HEIC
OM OSS

På Salezure arbetar vi med vår kundförvärvskanal, Flow Marketing, med en mänsklig touch. Vår historia började 2018 med ett tomt kontor och en vision. För närvarande finns våra kontor i Helsingfors, Åbo, Stockholm och Malmö och vår tillväxt fortsätter! Vi sysselsätter för närvarande ca. 60 säljare och vår omsättning 2021 var 3,7 miljoner euro. Vi tror på människors kraft och att vi tillsammans med rätt människor kan uppnå våra målsättningar och mer.

TA FÖRSTA STEGET IN I FRAMTIDEN
Har du erfarenhet av försäljning?
Var kan du jobba ifrån?

Tack för ditt första steg till oss!

bottom of page