Salezure

Salezure är en säljkanal som arbetar med det viktigaste affärsområdet i hela flödet – kundanskaffning.

Vi arbetar med kundtjänst och försäljning både digitalt, telefoni och på fältet inom B2B samt B2C. Våra uppdrag är bland annat medlemsvärvning, abonnemang, avtal, prenumerationer, tjänsteförsäljning, mötesbokning samt leadsgenerering. Vi arbetar med allt från välkända varumärken och företag till mindre bolag som önskar att öka eller bibehålla sina kunder.

 

Vi har totalt över 60 arbetsplatser fördelade på tre kontor: Stockholm, Malmö, Helsingfors, och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland och Danmark.

Våra kontor är designade för att trivas i och vi har skapat en arbetsmiljö som driver försäljning och resultat.

Vi arbetar med den senaste tekniken inom callcenterverksamhet och följer branschorganisationen Kontaktas alla etiska regler för telefonförsäljning och kundtjänst.

Välkommen till Salezure!

Mål

Vi har ett mål för våra kunder och uppdrag - vi sätter era kunder i centrum oberoende av resultat och kriterier för projektet. Vi kompromissar aldrig om våra uppdragsgivares kunders bästa.

Våra värderingar

Vi på Salezure vill dela vår passion genom att skapa något extraordinärt. Vi sätter alltid kunden i centrum för att utveckla verksamheten för våra uppdragsgivare och partners.

Vår strävan är att leverera de bästa resultaten utan att tumma på kvaliteten. Vi kräver det bästa från oss själva och ställer höga krav på våra tjänster. Vi gör vårt arbete med ambitionen om att alltid nå 100% i alla våra målsättningar, en utmaning vi antagit.

Därför har vi valt att bli bäst på hela kundflödet. Från att ta fram underlaget för kampanjen till att kunden får produkten eller tjänsten. Vi tar hand om kunden hela vägen.

Salezure har inga regler, vi har värden som fokuserar på visioner, kunder och livet. Vi har insett att vårt arbete utgör en stor del av våra liv och det enda sättet att bli nöjd på riktigt är att göra ett bra jobb. Det enda sättet att göra ett bra jobb är att älska vad vi gör.

Vår tillgång är våra kollegor, expertis och insikten om vår omvärld. VI ÄR SALEZURE

Om oss