top of page

OM OSS

KUNDANSKAFFNING MED MÄNSLIG KONTAKT

Alla kunder är individer som vi vill möta på deras villkor. Att nå ut till kunden genom oss sker i olika medier vilket gör att kunden kan bestämma när och hur de vill bli kontaktad.

.

Vi vill gärna hjälpa till med kundanskaffning inom både B2C och B2B när det gäller försäljning, medlemsvärvning, mötesbokning, abonnemangstjänster och leadsgenerering för att nämna några.

 

En sak som förenar alla våra kunder är viljan att växa men också att behålla befintliga kunder. Det spelar ingen roll hur stor du är: en internationell gigant eller ett mindre lokalt företag, vi är här för att hjälpa dig.

 

Vi har totalt mer än 60 säljare och kundtjänstpersonal på våra kontor i Helsingfors, Åbo, Stockholm och Malmö och verkar över hela Europa inom olika uppdrag.

IMG_6683.HEIC
20181120_180215.jpg

"ALLTING BÖRJAR MED INDIVIDEN"
Hilla Salomaa, CEO

Heart-SG2001-transparent.png

Kvalitet:

 

vi kompromissar aldrig på detta område.

handshake-icon-0.png

Resultat:

 

Om vi lovar, målet når vi målet.

team-28.png

Roligt:

 

För att bli bäst väljer vi att ha roligt, bara då kan vi bli bäst.

IMG_7420_edited.jpg
WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.369.jpg
VÄRDERINGAR

Salezure har inga regler, vi har värderingar som fokuserar på visioner, kunder och livet. Vi förstår att arbete är en stor del av våra liv och att ett meningsfullt arbete är nyckeln till ett lyckligt liv.

 

Människorna runt omkring oss utgör också en stor del av våra liv, därför är vi fokuserade på att ha vårt team bestående av noga utvalda motiverade individer som vill arbeta med oss ​​och representera våra partners varumärken professionellt.

.

Omsättningen av vår personal är låg och en kultur av uppmuntran och hjälp är kärnan i våra team. Professionalismen och effektiviteten hos våra kärnvärden återspeglas i allt vi gör.

 

Vi har valt att vara bäst på det vi gör. Vi har också insett att för att bli bäst måste du ha kul, för bara när du trivs med ditt arbete har du roligt, och bara när du har roligt kan du då bli bäst på vad du g

VI ÄR PARTNERS MED
1664290811336.jpg
logo (3).png
leadspark-logo-violetti (1) (2).webp
1280px-Metropolia_Ammattikorkeakoulu_logo.svg (4).png
bottom of page